Нов вид риалити поредица ще направи своя дебют в ефира на

...
Нов вид риалити поредица ще направи своя дебют в ефира на
Коментари Харесай

Ново българско екшън-криминално риалити

Нов вид риалити поредност ще направи своя дебют в ефира на bTV на 17 октомври от 22:30 часа. Всеки четвъртък и петък " Помощ 112 “ ще показва на телевизионната публика истории на хора, изпаднали в неволя и получили помощ след подаване на сигнал на единния телефонен номер за страната.

В най-новата развлекателна продукция на bTV са залегнали случаи, разказани през погледа на свидетелската камера на екипите на полицията, пожарната или незабавната помощ. Поредицата преглежда сигнали с необятен набор от настоящи тематики, които касаят нашата реалност. Такива да вземем за пример са хитри незаконни схеми, опити за отвличания и грабежи, рискови селфита, сбивания на пътя, телефонни измами, преследвания на наркопласьори и всичко, което всекидневно се случва на улицата, само че от време на време остава невидимо за очите на елементарните жители.

“Помощ 112 ” е поредност, показваща тези първи, бързи и неотложни ограничения, които екипите взимат на мястото на престъплението или мястото на произшествието. Това са решения в доста рискови и напечени обстановки, които могат да спасят човешки живот ” – описа в ефира на bTV продуцентът на поредицата Краси Ванков от “Идалго Прадакшънс ”. Той издаде, че “Помощ 112 ” е динамично и зрелищно предаване, само че смисълът му е доста по-голям, а точно през телевизионния екран да помогнем за предварителната защита на престъпността у нас, доколкото е допустимо това. Да включим сигнална лампа за обществото, като хвърлим светлина върху случаи, които могат да ни отворят очите, с цел да не станем част от жертвите в престъпната статистика. ” – добави Ванков.

Освен следенето на разрешаването на случаите, феновете ще имат опция да схванат какви са наказванията, получили хванатите извършители и какво планува законът в сходни обстановки. В риалити предаването ще демонстрира и настоящите статистики, свързани със сигналите до номер 112.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР